Romana English English
Înapoi la Prezent

Timeless Jewelry

16 noiembrie 2023 - 14 ianuarie 2024
Expoziția câștigătorilor Timeless Jewelry s-a deschis la Muzeul Național Cotroceni în prezența doamnei manager a Muzeului de Artă Brașov, Bianca-Maria Bălșan, și a patru dintre cei cinci designeri premiați în cadrul concursului. Din partea partenerilor noștri, doamna Ana-Maria Ludatșer, manager general al Muzeul Național Cotroceni, și Ioana Andrei împreună cu Valentina Buzamurga, reprezentantele partenerului Assamblage - Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană, au fost alături de noi în cadrul acestui eveniment.
 
Cu acest prilej a avut loc și lansarea publicației create în cadrul proiectului „Ecouri ale prestigiului”, care valorifică cercetarea și pune în valoare cele 21 de opere de artă selectate din patrimoniul Muzeului de Artă Brașov.
Expoziția de bijuterie contemporană va putea fi vizitată la Muzeul Național Cotroceni până pe 14 ianuarie 2024.
 
Expoziția „Timeless Jewelry” a fost organizată în cadrul proiectului „Ecouri ale prestigiului” inițiat de Muzeul de Artă Brașov în parteneriat cu Assamblage - Asociația Națională a Autorilor și Designerilor de Bijuterie Contemporană și Muzeul Național Cotroceni. Proiectul este co-finanţat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN).