Romana English English

Activități educative

În atenția cadrelor didactice și a grupurilor de persoane interesate de artă!

Muzeul de Artă Brașov îi invită pe toți cei interesați de artă să participe la activitățile educative propuse de muzeu! În ceea ce privește programa școlară, acestea contribuie într-un mod atractiv și interactiv la îndeplinirea obiectivelor prevăzute de ariile curriculare (arte, limba și literatura română și comunicare).

Înscriere: Pentru participarea la activitățile educative, înscrierea se poate realiza cu minim 3 zile lucrătoare în avans la adresele de e-mail specificate mai jos în dreptul fiecărui tip de program. Pentru programare prin e-mail sau telefon este necesar să furnizați următoarele informații: activitatea educativă solicitată, numele, prenumele și numărul de telefon ale cadrului didactic, instituția de învățământ, clasa și numărul de elevi participanți.

Materiale: Toate materialele necesare desfășurării activităților educative sunt asigurate de muzeu.

Taxa de participare: 100 lei / grup pentru fiecare activitate. Cadrele didactice însoțitoare beneficiază de gratuitate.

Adeverință:  Cadrul didactic însoțitor va primi o adeverință care atestă participarea cu clasa la activitatea educativă. În această situație este necesar să furnizați următoarele informațiiactivitatea educativă solicitată, numele, prenumele și numărul de telefon ale cadrului didactic, instituția de învățământ, clasa și numărul de elevi participanți.


Programe educative:

 

Scoala de Vara la Muzeul de Arta Brasov

Școala de vară la Muzeul de Artă Brașov

Programul educativ aduce în atenția participanților artiști brașoveni de mare valoare, care și-au adus contribuția la istoria artei.(...)

Cunoaște-i pe artiștii brașoveni!

Programul educativ aduce în atenția participanților artiști brașoveni de mare valoare, care și-au adus contribuția la istoria artei.(...)

Muzeul pe înțelesul tuturor

Muzeul pe înțelesul tuturor

Activitățile propuse în acest program sunt destinat familiarizării participanților cu muzeele, descifrării operelor de artă și înțelegerii elementelor de bază ale limbajului plastic.(...)

Ateliere creative

Programul atelierelor creative îmbină acumularea de cunoștințe despre artă cu activități practice de delectare și creație.(...)